Chat Netedy.Com

Miresevjen

Pak me poshte do gjeni 3 platforma te ndryshme ku mund te chatosh. Te shoqeruar me ikonen perkatese se nga cila paisje mund te chatosh! Zgjidh ate qe te pelqen ty me shume :)

RISI Tashmë me platformën Kiwi IRC mund të bëni Video Chat & Call dhe Voice Call Falas!

KiwiIRC

Ju sygjerojme te perdorni kete platforme per stabilitet me shume!
KiwiIRC renditet i dyti dhe jo pak i perdorur. I shpejt dhe fleksibel ne cdo paisje e mbi te gjitha eshte stabile!


TheLounge

Kjo platforme nuk eshte stabile dhe mund te ju shkeputet ne cdo cast!
TheLounge eshte aktualisht me i perdoruri ne chatin netedy. Kompatibel per telefon dhe per pc! KUJDES nuk eshte stabile dhe mund te shkeputet ne cdo cast!


Mibbit

Mibbit citohet si platforme e vjeter dhe qe perdoret me se shumti nga "te vjetrit"!